Viimasel ajal koolis liikudes on ilmselt kõik kohanud palju tavalisest erilisemalt riietunud õpilasi. 2000ndate Hollywoodi kuulsustest kuni Vana-Kreeka jumalateni – pilt on kirju, sest stiilinädal on teadupoolest üks populaarsemaid ning oodatumaid õpilasalgatuslikke üritusi Treffneri koolis. 

Sellegipoolest on täheldatud, et võib-olla on stiilinädal korralduse poolest veidi kaootiline. Praeguse süsteemi järgi toimub liikumine ühe klassi kaupa, see tähendab, et pilkupüüdvaid riietusi jätkub kooli koridoride peale kauakestvaks ajavahemikuks. Võib jääda mulje nagu veniks üritus pikale. Tekib küsimus, et kas stiilinädala korralduslik pool võiks olla teistsugune. 

Üheks potentsiaalseks variandiks on pidada stiilinädalat terve lennu või isegi kogu kooliga samal ajal, ent sellega kaasneks oht, et osa stiilinädala võlust kaob. Nimelt kutsub antud aktsioon õpilasi üles kastist välja mõtlema. Tuleb välja nuputada palju huvitavaid teemasid, millega enda klassi loovust parimast küljest näidata. Väiksemate kollektiivide kaupa stiilinädalate pidamine annab võimaluse palju rohkemate heade ideede teostatuks saamise.

Kui miski pole katki, pole seda vaja ka parandada. Stiilinädalad oma praegusel kujul on heaks võimaluseks õpilastele toredate mälestuste loomiseks. Just sellised oma olemuselt lihtsad, kuid paindlikud üritused aitavadki tuua meie argiellu veidi värvikust juurde.