Ajal kui suurem osa õpilastes nautis ilusa kevadilma saabumist, osalesid FC Põlva Dünamo klubi mängijad oma esimesel tõelisel jalgpalliturniiril.

Tegu on treffnerist Omar Piho poolt kokku kutsutud jalgpallimeeskonnaga, kus kõik mängijad on Tartu keskkooliõpilased ja neist suurem osa Treffneri gümnaasiumist.

Taolise meeskonna loomise ideed kommenteerib Omar järgnevalt: „Lapsest saati oli suur soov saada peatreeneriks ja ühel hetkel otsustasingi, et tuleb tegutsema hakata. Panin tuttavatest pundi kokku ja läksime jalkat mängima.Toona ei suutnud ma oodatagi, et see kõik lõpuks nii tõsiseks muutub.” 

Turniiril võis kohata väga palju Treffneri ja ka teiste Tartu koolide õpilasi, kes noorele meeskonnale kaasa elama tulid. Neljast mängust saavutas Põlva Dünamo ühe võidu ja kaks viiki, mis on uue, noore meeskonna jaoks üsna hea tulemus. „Arenguruumi on veel kindlasti – sai palju karjutud –, kuid üldiselt olen ikkagi meeskonna ja valitud strateegiaga väga rahul ning loomulikult olen väga tänulik meie fännidele, kes meid täna toetama tulid,” võttis peatreener mängu kokku.

Pärast väikest pausi jätkab aga meeskond ettevalmistusi juba uueks Rahvaliiga turniiriks, mis toimub 16. juunil Tallinnas.

„Trennid toimuvad meil igal nädalavahetusel Tartu tamme staadionil. Kindlasti ootame meie ridadesse uusi tulijaid – võtke julgelt minuga ühendust ja jälgige meid Instagramis @fcpolvadynamo.”

Soovime FC Põlva Dünamole ja Omarile palju edu!